WeStream
Grand Broadcasting Network


Ολοκληρωμένη λύση για ψηφιακή προβολή


Προσφέρουμε στους σεβαστούς πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις, με χρήση απλών υπολογιστικών συστημάτων και λογισμικού ικανού για προβολή υψηλής ποιότητας ψηφιακού περιεχομένου.


Η ολοκληρωμένη εφαρμογή μας είναι έτοιμη για επαγγελματικές προβολές, καλωδιακή τηλεόραση, κάλυψη ζωντανών εκδηλώσεων, ψηφιακή τηλεόραση, εκπαίδευση, απομακρυσμένη εκpαίδευση, επαγγελματικές εκπαιδεύσεις, συνεντεύξεις τύπου, παραγωγή βίντεο και οποιοδήποτε άλλο γεγονός όπου το περιεχόμενο πρέπει να καταγραφεί να μιξαριστεί να διορθωθεί και να παραδοθεί σε πραγματικό χρόνο. Με άλλα λόγια σε γεγονότα, διασκέδαση ή εργασία όπου δυναμικές μετατροπές, αλλαγές και προγραμματισμός είναι απαραίτητα.


Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση κωδικοποίησης/αποκωδικοποίησης προβολής βίντεο.

Υποστηρίζει αναλογικό και ψηφιακό σήμα εισόδου. Επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο προσθήκη στοιχείων π.χ. λογότυπα, κείμενα.


Μπορεί να χειριστεί 5 πηγές εικόνας (ζωντανή κάμερα ή μαγνητοσκοπημένα βίντεο σε αρχεία) ταυτόχρονα με δυνατότητα προσθήκης εφέ μετάβασης.

Η δυνατότητα προγραμματισμού που προσφέρει βοηθά σε περιπτώσεις αλλαγών στο ζωντανό πρόγραμμα ή σε μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα ροής...


Δυνατότητες


Αποκωδικοποίηση και Κωδικοποίηση


Υποστηρίζει Microsoft WMV (Windows Media Video), Real Media Video, QuickTime, and MPEG2 (digital TV standard) και κωδικοποιεί σε WMV και FLV.

Λειτουργεί με αρχεία στον τοπικό δίσκο, σε δικτυακό δίσκο και με βίντεο από κάμερες ή συσκευές βίντεο  (VTR).


Κωδικοποίηση Multi-bit


Επιτρέπει πολλά προφίλ κωδικοποίησης, έτοιμα αλλά και επιλογής του χρήστη όταν αποθηκεύει υλικό.


Εφέ μετάβασης


Τα εφέ μπορούν να εφαρμοστούν και στις 5 πηγές ταυτόχρονα ζωντανά ή να αποθηκευτούν σε αρχείο.


Προσθήκη γραφικών και τίτλων


Υποστηρίζει σε πραγματικό χρόνο υποτιτλισμό, λογότυπα, και διαφημίσεις βασισμένες σε κείμενο ή γραφικά ή και κινούμενα γραφικά.


Προγραμματισμός


Επιτρέπει τον προγραμματισμό στην εναλλαγή πηγών με βάση το χρόνο. Μπορεί να καθοριστεί η διάρκεια ενός βίντεο, τα εφέ μετάβασης, οι τίτλοι, τα λογότυπα κλπ.Πραγματική χρήση - Ζωντανές μεταδόσεις και WEB TV Studios


Πoλλές εκδηλώσεις μαγνητοσκοπούνται ή μεταδίδονται ζωντανά για να μοιραστεί η εμπειρία σε ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν ή για να μεταδώσουν και σε άλλο κοινό το μήνυμα. Παρόλο που τα μεγέθη είναι πολλές φορές διαφορετικά, υπάρχουν πολλές κοινές  τεχνικές προδιαγραφές.


Η μίξη του βίντεο (υλικό και λογισμικό) πρέπει να είναι εύκολη έτσι ώστε να μην χρειάζονται ειδικοί τεχνικοί κάθε φορά.


Ο μείκτης θα πρέπει να μπορεί να δεχθεί πολλές πηγές ταυτόχρονα και να είναι συμβατός με όλα τα βιομηχανικά φορμάτ καθώς οι κάμερες που χρησιμοποιούνται μπορεί να είναι από οικιακές μέχρι ψηφιακές επαγγελματικές.


Σε κάθε περίπτωση, η ολοκληρωμένη λύση μας υπερέχει αφού με ευκολία διαχειρίζεται 5 πηγές ταυτόχρονα σε πραγματικό χρόνο.


Η τεχνολογία στο παρασκήνιο αναγνωρίζει τα επιμέρους στοιχεία, διασυνδετικά και πρωτόκολλα για μετάδοση βίντεο και ήχου κωδικοποίηση / αποκωδικοποίηση / μετατροπές, μετάβαση και ψηφιακά εφέ με πολλαπλές πηγές και ενθέσεις λογοτύπων κλπ.


Για τους παραγωγούς, τις Web TV, ή τα τηλεοπτικά studios, κλπ. Αν χρειάζεστε ένα έξυπνο μείκτη για τηλεοπτικές παραγωγές και έχετε μικρό προϋπολογισμό ή θέλετε να κάνετε από τη θεωρία πραγματικότητα την ζωντανή μετάδοση εκδηλώσεων κερδίζοντας σε γνώση και εμπειρίες μέσω της πρακτικής εφαρμογής, τότε η τεχνολογία μας θα είναι μια υπέροχη προσθήκη στον εξοπλισμό σας.


Ολοκληρωμένη εφαρμογή για βίντεο ροής κωδικοποίηση/αποκωδικοποίηση, υποστήριξη για αναλογικό σήμα, ψηφιακές είσοδοι, υποτιτλισμός και  ένθεση εικόνων σε πραγματικό χρόνο και αυτά είναι μόνο η αρχή.


Διαχείριση 5 πηγών εικόνας με εφαρμογή εφέ μεταξύ τους. Όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο.


Όλα αυτά είναι εύκολα γιατί σχεδιάστηκε από την αρχή να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο, να επιτυγχάνει επαγγελματική ποιότητα και να έχει υψηλές επιδόσεις, σε διάφορες μορφές δεδομένων και με όλα τα βιομηχανικά στάνταρντ βίντεο.


Η δε δυνατότητα προγραμματισμού είναι διαθέσιμη τόσο σε ζωντανές όσο και σε μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις.


Τεχνικές προδιαγραφές


Είσοδος

   ASF (Microsoft Windows Media Video)

   AVI

   MPEG-1 (DAT)

   MPEG-2 (VOB) - DVD

   RGB/YUV (analog video capture) - Tape and VCR

   DV (digital video capture) - digital firewire camcorder (IEEE1394)

   ή άλλη πηγή με οδηγούς συμβατούς WDM


Έξοδος

   ASF (Microsoft Windows Media Video) - ζωντανά και σε αρχείο

   FLV (Flash Video) - αρχείο


Εφέ μετάβασης

   Real-time μετάβαση, wipes, scroll, push, fade, dissolve, blind, page turns, spins, peels


Γραφικά και Τίτλοι

   Γραμματοσειρά (οικογένεια, μέγεθος, χρώμα, έμφαση, σκιά, περίγραμμα)

   Εικόνα (image type, alpha blending): Windows bitmap, GIF, JPG, TGA

   Roll & scroll, animated image, anti-alias, apply (automatic - time lined), paragraph (partial emphasise)


Απαιτήσεις υλικού

   Pentium Core 2 Duo 2 GHz ή καλύτερο

   512 MB RAM (1 GB συνίσταται)

   64 MB VGA (128 MB συνίσταται)

   10/100MB δίκτυο Ethernet


Απαιτήσεις λογισμικού

   Windows 2000 Professional, Windows XP, και Windows Vista

   DirectX 8.1 ή καλύτερο


Οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.